Funktion

Funktion Pastamaskine Pastamaskiner - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Funktion Pastamaskine Pastamaskiner - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Funktion Pastamaskine Pastamaskiner - Rostfritt Stål inom kategorin Pastamaskiner.

Läs mer...
Kategori: Pastamaskiner
Artikelnummer: FH-247141
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kondenstumlare

Kondenstumlare från Electrolux

Se alla produkter
Manikyr  Pedikyr

Manikyr Pedikyr från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Manikyr

En manikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för fingernaglarna och/eller händerna. En vanlig manikyr består av nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg. Det finns också manikyrbehandlingar som specialiserar sig på händer och fötter. För händerna används ett mjukmedel och en lotion. En annan vanlig specialitet är att använda en liknande behandling med lotion på fötterna, så kallad pedikyr. Ordet manikyr härstammar från de latinska orden manus, hand och cura, vård. Fransk manikyr är när man målar nagellack med en vit tipp framtill. Kan finnas kombinerat med olika färger, bland annat rosa och beige. Skapades av Jeff Pink från Kalifornien på 30-talet.

Pedikyr

En pedikyr är ett sätt att förbättra utseendet hos fötterna och tånaglarna. Det är i princip samma sak som en manikyr fast för fötterna. Ordet pedikyr kommer från de latinska orden pes, fot och cura, vård. Pedikyr innebär alltså fotvård och kan vara bra för att förhindra nagelsjukdomar och andra nagelproblem.