Sidan innehåller annonslänkar

& klevering - Carrot Fat 24 cm

-25%

Beställ & klevering - Carrot Fat 24 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten & klevering - Carrot Fat 24 cm inom kategorin Påskdekorationer.

Produktinformation

Fat i keramik i formen av en morot, perfekt för servering av grönsaker eller snacks. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Afroart - Hänge Kanin Ull 12 cm Gul

Fint hänge i ull i form av en kanin från Afroart. Hänget är tillverkat i Nepal av 100 % handtovad ull som importerats från Nya Zeeland. Detaljerna på hänget har applicerats med så kallad nålfiltning. Mycket dekorativ att hänga i påskriset.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.