Produkter från Parasoll

9 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Parasoll, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Parasoll. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Parasoll går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Parasoll

Hitta produkter inom kategorin Parasoll till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Parasoll.

Parasoll (ursprungligen av de latinska orden parare, avvärja, och sole, sol) är ett solskydd som vanligtvis liknar ett stort och robust paraply. Parasoll används på stranden under sol- och badsäsong och på uteserveringar, där det även fungerar som regnskydd. Parasoll brukar fästas i marken eller i en fot som kan vara vatten- eller sandfylld. I Orienten var det under forntiden en värdighetssymbol som hölls över förnäma personer. Det hopfällbara parasollet infördes i Europa under 1600-talet.En äldre form av parasoll kallades en-tout-cas.Ordet "parasoll" kan beläggas i svenska språket sedan 1637. Ordet kommer från franskans "parasol" med samma betydelse.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Easy living - Tobago parasoll svart fyrkantigt