Taurus

Taurus Salutecook 800w Övrig Köksapparat - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ett mycket hälsosamt, snabbt och enkelt sätt att laga mat är med ångkokning. Denna typ av tillagning behåller alla mineraler, vitaminer och näringsvärden i maten. Du behöver inte lägga till någon typ av fett när du lagar mat, med Salutecook kommer du att njuta av riktigt hälsosamma rätter. Och på det enklaste sättet du kan tänka dig! Fyll behållaren med vatten, lägg i ingredienserna, aktivera apparaten och vänta några minuter och sedan njuta av otroliga rätter. Ångkokning gör det möjligt att bevara färg, lukt och naturlig smak hos ingredienserna. Smaklig måltid! Ångkokaren har kapacitet för 6 L mat och en vattentank på 1 L. Hälsosam, snabb och enkel matlagning Laga mat på två nivåer Tillbehör för att koka ris Timer Maskindisksäkra tillbehör


Beställ Taurus Salutecook 800w Övrig Köksapparat - Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Taurus Salutecook 800w Övrig Köksapparat - Vit inom kategorin Övriga köksapparater.

Kategori: Övriga köksapparater
Artikelnummer: TAU-968116000
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitrinskåp

Ett vitrinskåp (IPA: /vitriːn/), eller vitrin, är en förvaringsmöbel med glasdörrar. I vitrinskåp förvaras ofta glas, porslin, konstföremål, minnessaker och andra saker som man vill visa upp samtidigt som glaset skyddar föremålen från damm och smuts. Ordet vitrin är belagt i svenska språket sedan 1875 och kommer från det franska ordet vitrine, som i sin tur härstammar från det latinska ordet vitrum, som betyder glas.

Caso

Caso kan syfta på följande platser: