Sidan innehåller annonslänkar

Basket Överkast 260x240 cm Vit

Jämför produkt Basket Överkast 260x240 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Basket Överkast 260x240 cm Vit i kategorin Överkast här hos oss.

Se gärna också

Louie överkast sand

Stilrent quiltat överkast i harmonisk färg. Ett quiltat överkast med klassiskt mönster på båda sidor, passar perfekt för dig som gärna viker ner överkastet när du bäddar. Ett stilrent överkast som är följsamt att bädda med. Överkastet tillhör serien Louie vars mönster finns på matchande örngott i olika storlekar, fint att kombinera för ett enhetligt intryck i sovrummet. Ett klassiskt överkast som är enkelt att matcha och ger sovrummet en ombonad känsla. Blanda gärna olika nyanser på påslakanset, örngott och överkast för att skapa en personlig bäddning. Finns i flera olika färger. Maskintvätt 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Spode

Se alla produkter
Tårt- och kakfat

Tårt- och kakfat från Aida

Se alla produkter