Sidan innehåller annonslänkar

Basket Överkast 160x240 Bomull Vit

Jämför produkt Basket Överkast 160x240 Bomull Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Basket Överkast 160x240 Bomull Vit i kategorin Överkast här hos oss.

Se gärna också

Louie överkast gråblå

Stilrent quiltat överkast i harmonisk färg. Ett quiltat överkast med klassiskt mönster på båda sidor, passar perfekt för dig som gärna viker ner överkastet när du bäddar. Ett stilrent överkast som är följsamt att bädda med. Överkastet tillhör serien Louie vars mönster finns på matchande örngott i olika storlekar, fint att kombinera för ett enhetligt intryck i sovrummet. Ett klassiskt överkast som är enkelt att matcha och ger sovrummet en ombonad känsla. Blanda gärna olika nyanser på påslakanset, örngott och överkast för att skapa en personlig bäddning. Finns i flera olika färger. Maskintvätt 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Bitz

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Zwilling

Se alla produkter