Sidan innehåller annonslänkar

Adelin Överkast Monsoon 260x260 cm


Jämför produkt Adelin Överkast Monsoon 260x260 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adelin Överkast Monsoon 260x260 cm i kategorin Överkast här hos oss.

Se gärna också

Louie överkast grå

Stilrent quiltat överkast i harmonisk färg. Ett quiltat överkast med klassiskt mönster på båda sidor, passar perfekt för dig som gärna viker ner överkastet när du bäddar. Ett stilrent överkast som är följsamt att bädda med. Överkastet tillhör serien Louie vars mönster finns på matchande örngott i olika storlekar, fint att kombinera för ett enhetligt intryck i sovrummet. Ett klassiskt överkast som är enkelt att matcha och ger sovrummet en ombonad känsla. Blanda gärna olika nyanser på påslakanset, örngott och överkast för att skapa en personlig bäddning. Finns i flera olika färger. Maskintvätt 30 grader.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Överkast

Överkast är ett större tygstycke som läggs på sängen för att skydda och dölja sängkläderna. Överkastet, som kan jämföras med ett täcke eller en filt, har även dekorativ funktion. Det finns broderade, virkade, kviltade och vadderade varianter som till exempel ett lapptäcke. Ofta förekommer också dekorativa kuddar klädda i samma tyg.