Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Pro Osthyvel 22,5 cm

Jämför produkt Zwilling - Pro Osthyvel 22,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zwilling - Pro Osthyvel 22,5 cm i kategorin Osthyvlar här hos oss.

Produktinformation

Osthyvel ur Zwillings serie Pro, som passar särskilt bra för hårdare ostar tack vare sitt vassa blad. Hyveln har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra.

Den har även en ögla så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin. .

Se gärna också

Fiskars - Essential Mjukosthyvel 17 cm svart

Mjukosthyvel från Fiskars serie Essential. Anpassad speciellt för mjuka ostar som annars lätt fastnar på bladet. Tål maskindisk.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.
Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Design Letters

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Gejst

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Vintage

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från PotteryJo

Se alla produkter