Galantino

Galantino - Olivolja Anfora Fantasio 500 ml Blå

Kontrollera pris

Köp nu

En medel fruktig extra Jungfruolivolja eller även kallad kallpressad olivolja av hög kvalitet från Galantino. För att en olivolja ska få kallas kallpressad måste den utvinnas direkt ur oliver under en stängt övervakad process, där temperaturen inte får överstiga 27 grader. Tillverkad i Italien och tappad i ett dekorativt handgjort keramikkrus i tre olika färgutföranden att välja mellan. Olivolja är en av grundpelarna i medelhavsköket och kan användas till det mesta. Att steka i, till bakningen, i vinägretten, som smaksättare på pasta, soppan och grillade grönsaker. Eller varför inte till något så enkelt som att tillsamman med lite salt doppa bröd i - himmelskt. Visste du att den peppriga smaken hos en olivolja som får det att kittla och sticka lite i halsen beror på koncentrationen av polyfenoler eller även kallat antioxidanter, vilka är mycket bra för kroppen på alla sätt och vis, inte minst för kolesterolet.


Beställ Galantino - Olivolja Anfora Fantasio 500 ml Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Galantino - Olivolja Anfora Fantasio 500 ml Blå inom kategorin OljorVinäger.

Läs mer...
Kategori: OljorVinäger
Artikelnummer: 127750
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Staub

Se alla produkter
Bord

Bord från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit vanlig på såväl restauranger som i hemmen.

Bord

Ett bord är en möbel med en vågrät, plan skiva, som kan användas exempelvis till att äta, arbeta eller sammanträda vid, eller som avställningsyta för föremål. Bord kan vara tillverkade av olika material såsom glas, trä, metall eller plast. Utformningen varierar stort, bordsskivan kan vara kvadratisk, rektangulär, rund eller asymmetriskt formad, till exempel "njurformad". Antalet ben varierar, vanligast är fyra ben, men det finns bord med ett eller tre ben. Även bord utan ben förekommer. De fästs då ofta i en vägg och får ökad stabilitet genom en tvärslå. Det är inte ovanligt att bordets storlek kan förändras genom tilläggsskivor som antingen placeras i bordsskivans delbara mitt eller läggs till i bordets yttre kanter.