Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Violet Lykta 10 cm Vit

Beställ Tenderflame - Violet Lykta 10 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Violet Lykta 10 cm Vit inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Med TenderFlame Violet skapar du en trevlig atmosfär med levande lågor i en vacker och dekorativ design. Tillverkad med en bas i porslin som rymmer 0,15 l TenderFuel och ett cylinderformat glas som skyddar den levande och vackert fladdrande lågan.

TenderFlame Violett passar lika bra inne som ute och brinner säkert i cirka 4,5 timmar.Likt andra produkter från TenderFlame går lyktan Violett bara att användas ihop med det ofarliga och miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Tulip Lykta 18 cm Vit -25%

TenderFlame Tulip skapar en stämningsfull atmosfär där du vill ha den. Lyktan kan placeras som bordslykta på skänken i hallen som den kan stå som ljuslykta utomhus i trappen på altanen. TenderFlame Tulip ger dig vackra säkra lågor i en klassisk design, med en bas tillverkad i porslin och ett cylinderformat glas som skyddar lågan blir TenderFlame Tulip en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den.

Likt andra produkter från TenderFlame kräver TenderFlame Tulip det miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning. TenderFlame Tulip rymmer 300 ml TenderFuel och brinner säkert utan att avge några giftiga partiklar, sot eller rök i cirka 4 timmar.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Örngott

Örngott från Premium Collection

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från MasterClass

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Umage

Se alla produkter