Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 5 l

Jämför produkt Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 5 l online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 5 l i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

5 liter av det ofarliga och miljövänliga bränslet TenderFuel som kan användas på alla Tenderflames rök, doft och sotfria produkter. Allt ifrån deras små lyktor upp till stora kaminer.Med TenderFuel får du stora lågor som brinner helt rent utan att avge någon sot, rök eller andra giftiga partiklar.

TenderFuel är ett säkert bränsle som inte är giftigt eller kategoriseras som brandfarligt, vilket gör att du kan förvara obegränsade mängder helt säkert. TenderFuel brinner endast när bränslet kommer i kontakt med veken i din TenderFlame.

TenderFuel är enbart avsedd för produkter från TenderFlame och kan inte användas ihop med kaminer, lyktor eller brännare från andra tillverkare. .

Se gärna också

Tenderflame - Plettenberg Öppen Spis 54 cm -9%

Den öppna spisen TenderFlame Plattenberg påminner om Paarl Lyktan i sin design men har större mått vilket medför en högre värme och större lågor. TenderFlame Plattenberg är den optimala eldstaden för alla hem utan skorstenar. TenderFlame Plattenberg är lika mycket en stämningshöjare ute på terrassen som den är inomhus. Till skillnad från befintliga kaminer på marknaden så avger inte TenderFlame Plattenberg några giftiga partiklar, sot eller någon rök vid användning. Den öppna spisen från TenderFlame Plattenberg rymmer 1,0 l i sin tank och används endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.

TenderFuel är ett ofarligt och miljövänligt bränsle framtaget för produkter från TenderFlame som enbart brinner när det kommer i kontakt med veken i TenderFlame. Det revolutionerande bränslet klassas inte som brandfarligt och du kan säkert fylla på tanken i din TenderFlame samtidigt som lågorna brinner.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Spode

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Tamahagane

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Gustavsberg

Se alla produkter