Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 10 l

Beställ Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 10 l på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 10 l inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

10 Liter utav det revolutionerande och miljövänliga bränslet TenderFuel som kan användas på alla Tenderflame produkter. TenderFuel ger dig stora vackra lågor som brinner helt rent och säkert utan att avge några giftiga partiklar eller sot.

Bränslet är miljövänligt och klassas inte som brandfarligt och ska därför inte förväxlas med lampolja, bioetanol eller annan lätt antändlig vätska vilket gör att du kan förvara obegränsade mängder säkert. TenderFuel brinner enbart när det kommer i kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du säkert kan fylla på tanken i din TenderFlame med TenderFuel medan lågan brinner.TenderFuel är enbart avsedd att användas ihop med produkter från TenderFlame. .

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Mörkgrå -25%

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Hilke

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Eva Solo

Se alla produkter