Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 0,7 l

Beställ Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 0,7 l på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 0,7 l inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

0,7 Liter av det revolutionerande bränslet TenderFuel som kan användas med alla Tenderflame produkter. Med TenderFuel får du till stora lågor som brinner helt rent och inte avger någon sot eller rök.

TenderFuel är inte brandfarligt och kan lagras i obegränsade mängder. TenderFuel brinner enbart ihop med veken i din TenderFlame.

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Svart -25%

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Majamoo

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Vintage

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Doftljus

Doftljus från Meraki

Se alla produkter