Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Sunflower Raw Lykta 8,6 cm Natur

Jämför produkt Tenderflame - Sunflower Raw Lykta 8,6 cm Natur online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tenderflame - Sunflower Raw Lykta 8,6 cm Natur i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

TenderFlame Sunflower lykta skapar en trivsam atmosfär med sin levande, lekfulla och flimrande låga. En snygg bordslykta tillverkad i keramik med en naturfärgad grov yta.

TenderFlame Sunflower Lykta kan användas utomhus på altanen och har en låga som brinner i cirka 8 timmar.TenderFlame Sunflower Lykta kräver TenderFuel vid användning. TenderFuel är ett miljövänligt och ofarligt bränsle framtaget för dina TenderFlame produkter.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen.

Se gärna också

Tenderflame - Iris Öppen Spis 50 cm Mörkgrå -9%

TenderFlame Iris Eldstad har en stilren design med runda former i ett modernt betongutseende. Med mått på 50x24 cm och en vikt på endast 10 kg är det enkelt att placera den öppnaspisen från TenderFlame Iris i det rum som behagar. TenderFlame Iris blir en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den och är den optimala kaminen för rum utan skorsten. Använd TenderFlame Iris som en dekorativ värmegivande kamin inomhus för de svalare kvällarna eller samla vänner och familj runt lägerelden ute på terrassen eller i trädgården. Njut av vackra lågor på ett säkert och miljövänligt sätt. Lågan brinner endast när det miljövänliga bränslet TenderFuel kommer i kontakt med veken i TenderFlame Iris och likväl andra produkter från TenderFlame avger TenderFlame Iris Eldstad varken några giftiga partiklar, sot eller rök vid användning.

TenderFlame Iris Eldstad är likt andra produkter från TenderFlame enbart avsedd att användas ihop med det miljövänliga och ofarliga bränslet TenderFuel. TenderFuel ger din TenderFlame stora lågor på ett säkert sätt. TenderFlame Iris rymmer 1,05 l TenderFuel och brinner endast när bränslet kommer i kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du säkert kan fylla på med bränslet TenderFuel samtidigt som den stora lågan dansar.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Iittala

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter
Julhemslöjd

Julhemslöjd från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Citronelles

Se alla produkter