Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Signal Hill Lykta 12 cm

Jämför produkt Tenderflame - Signal Hill Lykta 12 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tenderflame - Signal Hill Lykta 12 cm i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

TenderFlame Signal Hill är en mindre lykta från TenderFlame som skapar en varm och trivsam atmosfär. Tillverkad i stål, med en bas och ett nät som omfamnar den dansande lågan.

Lyktan går lika bra att använda inomhus som utomhus. Det man behöver tänka på när man ställer den ute är att veken drar till sig fukt och kan då bli förstörd, så ta in lyktan om det börjar regna.TenderFlame Signal Hill går bara att använda ihop med det miljövänliga och ofarliga bränslet TenderFuel.

TenderFuel är endast avsett för att användas ihop med produkter från TenderFlame.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Vägghängd Öppenspis -5%

TenderFlame har utvecklat en serie kaminer som enkelt monteras direkt på väggen. Den vägghängda eldstaden från TenderFlame avger en värme på cirka 1100 watt och ger en trivsam atmosfär med vackra dansande levande lågor.

Denna vägghängda eldstad ger dig en mysig atmosfär utan sot och doft av rök, i det rum som behagar. TenderFlame har gjort det möjligt att enkelt och säkert njuta av öppna lågor i alla rum. TenderFlame Vägghängd Eldstad har en dubbelvägg med ett luftgap och en vikt på 10,5 kg vilket gör att eldstaden enkelt kan monteras upp på alla typer av ytor.

TenderFlame Eldstad brinner endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Chamois

Se alla produkter