Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Rosie Lykta 9 cm

Jämför produkt Tenderflame - Rosie Lykta 9 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tenderflame - Rosie Lykta 9 cm i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

Tenderflame Rosie Lykta 9 cm är den minsta i serien Rosie. Lyktan Rosie har en keramisk bas med ett rökigt glas som skyddar lågan.

Lågan brinner säkert i cirka 4 timmar. TenderFlame Rosie går lika bra att använda inomhus som utomhus och blir likt andra produkter från TenderFlame en riktig stämningshöjare var du väljer att placera den.

Lyktan från TenderFlame Rosie finns i olika storlekar.TenderFlame Rosie Lykta brinner endast ihop med TenderFuel. TenderFuel är ett ofarligt och miljövänligt bränsle framtaget för produkter från TenderFlame,En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen.

Se gärna också

Tenderflame - Vägghängd Öppenspis -5%

TenderFlame har utvecklat en serie kaminer som enkelt monteras direkt på väggen. Den vägghängda eldstaden från TenderFlame avger en värme på cirka 1100 watt och ger en trivsam atmosfär med vackra dansande levande lågor.

Denna vägghängda eldstad ger dig en mysig atmosfär utan sot och doft av rök, i det rum som behagar. TenderFlame har gjort det möjligt att enkelt och säkert njuta av öppna lågor i alla rum. TenderFlame Vägghängd Eldstad har en dubbelvägg med ett luftgap och en vikt på 10,5 kg vilket gör att eldstaden enkelt kan monteras upp på alla typer av ytor.

TenderFlame Eldstad brinner endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Sabor

Se alla produkter
Bord

Bord från Umage

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Gefle

Se alla produkter
Lamellgardiner

Lamellgardiner från Dekosol

Se alla produkter