Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Rosie Lykta 19,5 cm

Jämför produkt Tenderflame - Rosie Lykta 19,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tenderflame - Rosie Lykta 19,5 cm i kategorin Oljelampor här hos oss.

Produktinformation

TenderFlame Rosie Lykta 19,5 cm är en större variant av den populära lyktan Rosie från TenderFlame. Lyktan har en dekorativ design och blir en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den.

Med TenderFlame lyktor skapar du enkelt en varm och trivsam atmosfär. TenderFlame Rosie brinner enbart ihop med bränslet TenderFuel.

Ett säkert och miljövänligt bränsle framtaget för lyktor och andra produkter från TenderFlame.TenderFlame Rosie lykta finns i fler storlekar.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Plettenberg Öppen Spis 54 cm -9%

Den öppna spisen TenderFlame Plattenberg påminner om Paarl Lyktan i sin design men har större mått vilket medför en högre värme och större lågor. TenderFlame Plattenberg är den optimala eldstaden för alla hem utan skorstenar. TenderFlame Plattenberg är lika mycket en stämningshöjare ute på terrassen som den är inomhus. Till skillnad från befintliga kaminer på marknaden så avger inte TenderFlame Plattenberg några giftiga partiklar, sot eller någon rök vid användning. Den öppna spisen från TenderFlame Plattenberg rymmer 1,0 l i sin tank och används endast ihop med det miljövänliga bränslet TenderFuel.

TenderFuel är ett ofarligt och miljövänligt bränsle framtaget för produkter från TenderFlame som enbart brinner när det kommer i kontakt med veken i TenderFlame. Det revolutionerande bränslet klassas inte som brandfarligt och du kan säkert fylla på tanken i din TenderFlame samtidigt som lågorna brinner.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från PotteryJo

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Chamois

Se alla produkter