Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Rosie Lykta 14 cm

Beställ Tenderflame - Rosie Lykta 14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Rosie Lykta 14 cm inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Med TenderFlame Rosie Lykta 14 cm skapar du enkelt en varm och trivsam atmosfär. TenderFlame Rosie är en av de större lyktorna från TenderFlame serie Rosie.

Lyktan har en dekorativ design med en keramisk bas och ett rökigt glas som skyddar den vackert dansande lågan från eventuella vindar. Lyktan från TenderFlame serie Rosie Tenderflame blir en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera lyktan.TenderFlame Rosie används enbart ihop med TenderFuel.

Ett säkert och miljövänligt bränsle framtaget för lyktor och andra produkter från TenderFlame.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Mörkgrå -25%

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från KitchenAid

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från KitchenAid

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Kosta Boda

Se alla produkter