Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Mörkgrå

Beställ Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Lilly Lykta 12,4 cm Mörkgrå inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

TenderFlame Lilly Lykta cm är en större lykta från den populära serien TenderFlame Lilly. Bordslyktan Lilly från TenderFlame har en klassisk design med ett glas som skyddar den dansande lågan från vind.Förhöj stämningen på ett säkert sätt med TenderFlame Lykta Lilly.

Lågan fattar endast eld när den får kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du kan fylla på med bränsle samtidigt som lågan dansar.Som resterande produkter från Tenderflame så kräver Lyktan från TenderFlame Lilly TenderFuel som bränsle vid använding.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Tulip Lykta 18 cm Grön -25%

TenderFlame Tulip skapar en stämningsfull atmosfär där du vill ha den. Lyktan kan placeras som bordslykta på skänken i hallen som den kan stå som ljuslykta utomhus i trappen på altanen. TenderFlame Tulip ger dig vackra säkra lågor i en klassisk design, med en bas tillverkad i porslin och ett cylinderformat glas som skyddar lågan blir TenderFlame Tulip en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den.

Likt andra produkter från TenderFlame kräver TenderFlame Tulip det miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning. TenderFlame Tulip rymmer 300 ml TenderFuel och brinner säkert utan att avge några giftiga partiklar, sot eller rök i cirka 4 timmar.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Arabia

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Anders Petter

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter