Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Lilly Lykta 10 cm Koppar

Beställ Tenderflame - Lilly Lykta 10 cm Koppar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Lilly Lykta 10 cm Koppar inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Med TenderFlame Lilly ljuslykta skapar du enkelt en mysig och varm känsla i rummet. Lilly ljuslykta har en dekorativ design.Njut av en öppen låga i och säker atmosfär där det behagar.

TenderFlame Lilly Ljuslykta förhöjer stämningen vid varje bord på ett säkert sätt och har en brinntid på upp till 7 timmar. TenderFuel är ett revolutionerande ofarligt bränsle från TenderFlame som inte innehåller några gifter eller klassas som brandfarligt.

TenderFuel brinner endast ihop med veken i din TenderFlame. En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen.

Se gärna också

Klong - Patina Oljelampa Stor Blå

En unik oljelampa från Klong som ger en sofistikerad känsla till hemmet. Finns i många olika färger och storlekar. Perfekt gåva till dig själv eller någon annan.

– Använd lampolja i oljelampan, till exempel Festival lampolja. Fyll på genom att ta loss glasröret och skruva av brännaren.
– Låt den nedre delen av veken suga åt sig olja i 15 min innan du tänder lampan.
– För att veken ska brinna jämnt måste veken sitta rakt i brännaren. Justera veken med fingrarna eller trimma veken med sax eller kniv tills den sitter jämnt i brännaren.
– Tänd veken och justera längden med vridknappen, endast ett par millimeter av veken ska vara synlig. En för hög låga kan sota.
– Tänk på att se till att veken alltid är dränkt i olja av god kvalitet, så att den inte torkar ut och brinner upp.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Zwilling

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Born in Sweden

Se alla produkter
Vinöppnare

Vinöppnare från Coravin

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Le Creuset

Se alla produkter