Sidan innehåller annonslänkar

Tenderflame - Aster Lykta 10 cm Grön

Beställ Tenderflame - Aster Lykta 10 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Aster Lykta 10 cm Grön inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

Lyktan från TenderFlame Aster skapas en vacker och dansande låga i en stilren design. TenderFlame Aster Lykta är tillverkad med en bas i porslin och ett cylinderformat glas som skyddar lågan.

Lyktan går lika bra att använda utomhus som inomhus.Lyktan TenderFlame Aster brinner säkert i cirka 4-5 timmar och används endast ihop med det ofarliga och miljövänliga bränslet TenderFuel.En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Tenderflame - Tulip Lykta 18 cm Grön

TenderFlame Tulip skapar en stämningsfull atmosfär där du vill ha den. Lyktan kan placeras som bordslykta på skänken i hallen som den kan stå som ljuslykta utomhus i trappen på altanen. TenderFlame Tulip ger dig vackra säkra lågor i en klassisk design, med en bas tillverkad i porslin och ett cylinderformat glas som skyddar lågan blir TenderFlame Tulip en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den.

Likt andra produkter från TenderFlame kräver TenderFlame Tulip det miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning. TenderFlame Tulip rymmer 300 ml TenderFuel och brinner säkert utan att avge några giftiga partiklar, sot eller rök i cirka 4 timmar.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Häxan

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Ariete

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter