Tenderflame - Amaryllis Lykta 33 cm Raw Nature

Beställ Tenderflame - Amaryllis Lykta 33 cm Raw Nature på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Amaryllis Lykta 33 cm Raw Nature inom kategorin Oljelampor.

Produktinformation

En större variant av den storsäljande TenderFlame Amaryllis. Bordslyktan från TenderFlame Amaryllis är designad med en glaskupol som låter lågan dansa fritt och med en bas i fiberbetong får TenderFlame Amaryllis ett elegant och tidlöst utseende och kan lätt placeras både utomhus och inomhus.Användning kräver TenderFuel går att köpas separat.

TenderFuel är ett revolutionerande miljövänligt bränsle. TenderFuel brinner endast ihop med veken i din TenderFlame, vilket gör att bränslet inte klassas som brandfarligt.

En sak att tänka på vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna. .

Se gärna också

Klong - Patina Oljelampa Stor Blå

En unik oljelampa från Klong som ger en sofistikerad känsla till hemmet. Finns i många olika färger och storlekar. Perfekt gåva till dig själv eller någon annan.

– Använd lampolja i oljelampan, till exempel Festival lampolja. Fyll på genom att ta loss glasröret och skruva av brännaren.
– Låt den nedre delen av veken suga åt sig olja i 15 min innan du tänder lampan.
– För att veken ska brinna jämnt måste veken sitta rakt i brännaren. Justera veken med fingrarna eller trimma veken med sax eller kniv tills den sitter jämnt i brännaren.
– Tänd veken och justera längden med vridknappen, endast ett par millimeter av veken ska vara synlig. En för hög låga kan sota.
– Tänk på att se till att veken alltid är dränkt i olja av god kvalitet, så att den inte torkar ut och brinner upp.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Oljelampor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från KitchenAid

Se alla produkter
Sängkläder barn  baby

Sängkläder barn baby från Little Roomies

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Umage

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter