Sidan innehåller annonslänkar
Norra

Garageport 10°C - Klarglas

17770 kr 9380 kr-47%
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Garageport 10°C - Klarglas på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garageport 10°C - Klarglas inom kategorin Norra.

Läs mer...
Kategori: Norra
Artikelnummer: 901037253
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Te

Te från Teministeriet

Se alla produkter
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hårborttagning

Hårborttagning är ett samlingsnamn på olika metoder för att tillfälligt eller permanent ta bort oönskad hårväxt från människokroppen. Hårborttagning kan ha tillfällig eller permanent effekt beroende på om det är hårstrået eller hårsäcken som avlägsnas eller förstörs. Hårborttagning kan utföras av estetiska, praktiska eller medicinska skäl. Metoderna för hårborttagning kan delas in i två kategorier: depilering och epilering. Depilering innebär att den del av hårstrået som befinner sig ovanför huden kapas, medan epilering innebär att hela håret ner till roten tas bort.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.