Nordwik

Stekpanna Rostfritt Stål 5-ply Non Stick 24 cm

549 kr
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Stekpanna Rostfritt Stål 5-ply Non Stick 24 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Stekpanna Rostfritt Stål 5-ply Non Stick 24 cm inom kategorin Non-stick stekpannor.

Kategori: Non-stick stekpannor
Artikelnummer: 10252645
Visa fler

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.