Steba

Steba Kb41eco Oven Rotary Spit Silver 2000 Watt Miniugn -

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Till mindre hushåll på 2-3 personer är det oftast inte behov för en jättestor ugn. Och bor du i en mindre lägenhet har du kanske heller inte plats till de helt stora ugnsmodellerna. Därför är Stkb41eco från Steba med ett ugnsutrymme på 38 liter, ett bra val för dig eller er som vill ha plats till matlagning för 2-3 personer. Eftersom en miniugn är en fristående ugn, liksom en mikrovågsugn kan du enkelt hitta en plats att placera den på. Den behöver därför heller inte placeras i direkt anslutning till köket. En bra idé om du har en kokvrå och inte plats till en traditionell ugn.


Beställ Steba Kb41eco Oven Rotary Spit Silver 2000 Watt Miniugn - på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Steba Kb41eco Oven Rotary Spit Silver 2000 Watt Miniugn - inom kategorin Miniugnar.

Kategori: Miniugnar
Artikelnummer: STKB41ECO
Visa fler

Från kunskapsbanken

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.

Caso

Caso kan syfta på följande platser: