Gastroback

Gastroback 42814 Bake & Grill Miniugn - Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Storleken på denna ugn gör att den är bäst lämpad till mindre kök, såsom dem i studentbostäder eller till dig som har en kokvrå. Gastro42814 från Gastroback rymmer 26 liter, vilket är ungefär samma storlek som en vanlig mikrovågsugn. Miniugnen är praktisk till små kök och kokvrår. Eftersom den är fristående kan du enkelt placera den där du har plats och inte nödvändigtvis i köket.


Jämför produkt Gastroback 42814 Bake & Grill Miniugn - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gastroback 42814 Bake & Grill Miniugn - Stål i kategorin Miniugnar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Miniugnar
Artikelnummer: GASTRO42814
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Förvaring living

Förvaring living från Hay

Se alla produkter
Manikyr  Pedikyr

Manikyr Pedikyr från Beurer

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.

Manikyr

En manikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för fingernaglarna och/eller händerna. En vanlig manikyr består av nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg. Det finns också manikyrbehandlingar som specialiserar sig på händer och fötter. För händerna används ett mjukmedel och en lotion. En annan vanlig specialitet är att använda en liknande behandling med lotion på fötterna, så kallad pedikyr. Ordet manikyr härstammar från de latinska orden manus, hand och cura, vård. Fransk manikyr är när man målar nagellack med en vit tipp framtill. Kan finnas kombinerat med olika färger, bland annat rosa och beige. Skapades av Jeff Pink från Kalifornien på 30-talet.

Pedikyr

En pedikyr är ett sätt att förbättra utseendet hos fötterna och tånaglarna. Det är i princip samma sak som en manikyr fast för fötterna. Ordet pedikyr kommer från de latinska orden pes, fot och cura, vård. Pedikyr innebär alltså fotvård och kan vara bra för att förhindra nagelsjukdomar och andra nagelproblem.