Royal Copenhagen

Royal Copenhagen - Blueline Coupe Tallrik 27 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dekorativ mattallrik från Royal Copenhagen och serien Blueline. Mycket vacker att duka med och framhäver matens fina färger. Royal Copenhagens serie Blueline har en sirligt handmålad, blå linje runt ovankanten och en handtryckt stämpel med Royal Copenhagens logga med kronan och vågorna, vilket framhäver den ikoniska räfflade ytan på ett mycket vackert sätt. Inspirationen till Blueline kommer från Royal Copenhagens historiska referenser till det maritima. Med sin iögonfallande enkelhet och skönhet är den ett uppskattat tillskott till Royal Copenhagen-familjen och kan med fördel matchas med dess övriga serier.


Beställ Royal Copenhagen - Blueline Coupe Tallrik 27 cm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Royal Copenhagen - Blueline Coupe Tallrik 27 cm inom kategorin Mattallrikar.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 122895
Visa fler

Från kunskapsbanken

Copenhagen

Copenhagen kan syfta på: Copenhagen (häst) – en berömd häst som reds i Napoleonkrigen och pyreneiska fälttåget av hertigen av Wellington Copenhagen Records – ett danskt skivbolag