Sidan innehåller annonslänkar
Gefle

Gefle - "Malin" Mattallrikar 10 st

Kontrollera pris

Köp nu

10 st mattallrikar ur serien "Malin" från Gefle.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - "Malin" Mattallrikar 10 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - "Malin" Mattallrikar 10 st inom kategorin Mattallrikar.

Läs mer...
Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 138741
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kondenstorktumlare

Kondenstorktumlare från Electrolux

Se alla produkter
Burkar Servering

Burkar Servering från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Chamois

Chamois är en ort och kommun i regionen Aostadalen i Italien. Chamois gränsar till kommunerna Antey-Saint-André, Ayas, La Magdeleine och Valtournenche. Den hade 95 invånare (2017) och har italienska och franska som officiella språk.

Servering

Servering kan syfta på: Serveringsställe – en offentlig lokal där mat och dryck serveras mot betalning Serveringspersonal – anställda att servera mat och dryck Serveringsteknik – tekniken för hur servering skall genomföras Serveringsdräkt – de arbetskläder som diverse serveringspersonal på olika ställen traditionellt använder i sin yrkesutövning Uteservering – ett möblerat utrymme eller avgränsning, utomhus för gäster på en restaurang eller ett kafé