Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Aida Raw Tallrik Ø 20 cm Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En tallrik ur serien Raw från Aida tillverkad i högkvalitativt stengods, i design av Christiane Schaumburg-Müller. Den här tallriken är perfekt att duka fram till desserten, lunchen eller brunchen och kommer med sin tidlösa och moderna design förgylla alla dukningar. Tallriken har mjuka, runda kanter och en vacker glaserad yta. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer. Tallriken kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn, frys och ugn. Tillverkad i Søholm, Danmark.


Beställ Aida - Aida Raw Tallrik Ø 20 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Aida Raw Tallrik Ø 20 cm Vit inom kategorin Mattallrikar.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 130358
Visa fler

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).