Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Aida Raw Tallrik Ø 20 cm Brun

Kontrollera pris

Köp nu

En tallrik ur serien Raw från Aida tillverkad i högkvalitativt stengods, i design av Christiane Schaumburg-Müller. Den här tallriken är perfekt att duka fram till desserten, lunchen eller brunchen och kommer med sin tidlösa och moderna design förgylla alla dukningar. Tallriken har mjuka, runda kanter och en vacker glaserad yta. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer. Tallriken kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn, frys och ugn. Tillverkad i Søholm, Danmark.


Beställ Aida - Aida Raw Tallrik Ø 20 cm Brun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Aida Raw Tallrik Ø 20 cm Brun inom kategorin Mattallrikar.

Läs mer...
Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 130352
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Kockums

Se alla produkter
Vakuumförseglare tillbehör

Vakuumförseglare tillbehör från Caso

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.