Sidan innehåller annonslänkar

Beck matstol beige

Jämför produkt Beck matstol beige online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Beck matstol beige i kategorin Matstolar här hos oss.

Produktinformation

Bekväm och stilren stol med sits av härdat plast och stolsben i pulverlackerat stål. Sittdelen är UV-behandlad för att inte blekna om den används som trädgårdsstol.

Enkel att montera. Med en sitthöjd på 44 cm, kommer du att njuta av en optimal sittposition under måltiderna.På denna produkt kan du välja till hemleverans till din dörr.

Se gärna också

Vitalino stol offwhite -30%

Stilren, enfärgad och bekväm trädgårdsstol i plast med armstöd och spjälor som ger en trendig känsla. Stolen är tillverkad i polypropylen och är lämplig att använda för både inomhus- och utomhusbruk. Stolen är UV-behandlad för att inte blekna om den används som trädgårdsstol. Stolen är tillverkad i ett stycke utan skruvar. En praktisk stol som är stapelbar vid förvaring och enkel att torka av med en fuktig trasa. Sitthöjd: 45cm. Komplettera gärna med en sittdyna.På denna produkt kan du välja till hemleverans till din dörr. Stolarna är ganska tunga, vilket kan göra det svårt att bära dem själv från Hemtexbutiken till din bil.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från KitchenAid

Se alla produkter
Mokabryggare

Mokabryggare från Bialetti

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Belid

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter