Rösle - Stekpincett/Matpincett Stål 18 cm

Beställ Rösle - Stekpincett/Matpincett Stål 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rösle - Stekpincett/Matpincett Stål 18 cm inom kategorin Matpincetter.

Produktinformation

Stekpincett från tyska familjeföretaget Rösle, ett mycket användbart redskap i köket. Används till att vända kött, korv och grönsaker på grillen eller i stekpannan.

Även bra att använda till garnering av bakverk. Den har ett lagom långt handtag vilket gör den greppvänlig och enkel att använda.

Små räfflor längst fram på spetsarna gör att du greppar råvarorna galant. Den här stekpincetten med en längd på 30 cm är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den enkel att rengöra samt att den klarar diskmaskin.Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver. .

Se gärna också

Zwilling - Pro Pincett 26 cm

Smidig matpincett ur Zwillings serie Pro, perfekt till hemmakocken. Pincetten har ett ergonomiskt handtag och är lätt att rengöra. Den har även hål i handtaget så att du kan hänga upp den då den inte används. I Pro-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål som tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Degrenne

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Serax

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Vintage

Se alla produkter