Sidan innehåller annonslänkar
GastroMax

GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl

Kontrollera pris

Köp nu

GastroMax Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl. Set med 4 stycken små behållare. Perfekt för mindre portioner sylt, dressing, kryddor eller tillbehör. Behållaren är lufttät vilket säkerställer att innehållet hålls fräscht under lång tid.

Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör. Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.

Behållaren tål att frysas och diskas i maskin. Den är även kompatibel med mikrovågsugn, glöm dock inte att först ta bort locket.


Jämför produkt GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl i kategorin Matlådor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Matlådor
Artikelnummer: 133716
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Gardinlängder

Gardinlängder från hemtex

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.