Sidan innehåller annonslänkar
Fiskars

Functional Form Mandolin Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Functional Form Mandolin Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Functional Form Mandolin Svart i kategorin Mandoliner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mandoliner
Artikelnummer: 10047774
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fotbad

Fotbad från Beurer

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.