Sidan innehåller annonslänkar

Benriner - Svarv vertikal Vit

Beställ Benriner - Svarv vertikal Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Benriner - Svarv vertikal Vit inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

Grönsakssvarv med omslipbart blad. Strimleblad medföljer som tillsammans med skärbladet strimlar spiraler på 1x1 mm, 2x1 mm eller 4x1 mm.

Se gärna också

Joseph Joseph - Go To Rivjärn/Mandolin 2 delar Gul/Grön -37%

Rivjärn och mandolin från Joseph Joseph och serien Go To. Två välbehövliga redskap i köket.

Med rivjärnet och dess bekväma handtag kan du riva en mängd olika livsmedel så som ost och grönsaker. På ena sidan river du fint, på andra lite grövre. Rivjärnet har ett skyddsfodral att sätta på när det inte används.

Med mandolinen skivar du tryggt jämna fina, skivor utan att riskera dina fingrar. En hållare medföljer som gör arbetet säkert, den har tre olika grepp beroende på hur stor grönsaken/frukten i fråga är. Tre olika nivåer på tjocklek finns också att välja på.

På både mandolinen och rivjärnet finns utefter kortsidan en gummilist, för en halkfri upplevelse.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från WMF

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Iittala

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Fiskars

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Royal Copenhagen

Se alla produkter