Sidan innehåller annonslänkar

Benriner - Svarv horisontal Vit

Beställ Benriner - Svarv horisontal Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Benriner - Svarv horisontal Vit inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

Grönsakssvarv med omslipbart blad. Kan skära en 2 mm tunn spiral samt kärnar ur en stav på 12 mm ur mitten av råvaran.

Strimleblad medföljer som tillsammans med skärbladet strimlar spiraler på 1x1 mm, 2x1 mm eller 4x1 mm. Svarven klarar råvaror med en diameter upp till 170 mm och en längd på 100 mm. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Mandolin 23 cm Grå -25%

En mandolin är något som borde finnas i varje kök!

Joseph Josephs Duo Mandolin kommer med en genomtänkt hållare där du enkelt fäster fast råvaran du ska skiva och på så sätt håller fingrarna långt borta från det vassa bladet. Men en mandolin kan du snabbt och smidigt skiva zucchini till sommarens grillkvällar lika väl som du fixar potatisen till gratängen en kulen kväll i november.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Inredning barnrum

Inredning barnrum från Little Roomies

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter
Dun- och fjäder täcken

Dun- och fjäder täcken från Nordun

Se alla produkter