Sidan innehåller annonslänkar

Benriner - Mandolin Jumbo Vit 12 cm

Beställ Benriner - Mandolin Jumbo Vit 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Benriner - Mandolin Jumbo Vit 12 cm inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

En stor mandolin av högsta kvalitet som både skär dina grönsaker på ett litet kick! Steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 10 mm Bladet är handslipat med förstklassig skärpa.

Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Mandolin 23 cm Grå -25%

En mandolin är något som borde finnas i varje kök!

Joseph Josephs Duo Mandolin kommer med en genomtänkt hållare där du enkelt fäster fast råvaran du ska skiva och på så sätt håller fingrarna långt borta från det vassa bladet. Men en mandolin kan du snabbt och smidigt skiva zucchini till sommarens grillkvällar lika väl som du fixar potatisen till gratängen en kulen kväll i november.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Leonardo

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter