Sidan innehåller annonslänkar

Benriner - Mandolin 6,4 cm Vit

Beställ Benriner - Mandolin 6,4 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Benriner - Mandolin 6,4 cm Vit inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Mandolinen har en steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 5 mm.

Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar.

Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet. .

Se gärna också

Oxo - Oxo Mandolin Vit -31%

Denna mandolin från Oxo har ett vasst knivblad i rostfritt stål och gör matlagningen mer effektiv och smidig! Handmandolinen är enkel att använda och ger dig fina skivor frukt och grönt, ett drag i taget. Det går att justera tjockleken på skivorna efter önskemål, välj mellan extra tunna skivor och lite tjockare. Perfekt när det ska göras sallad, äppelpaj eller hemgjorda chips.

Använd mandolinen på köksbänken eller direkt över en skålens kant, dess fötter i gummi gör att den står stadigt oavsett underlag. Det medföljande fingerskyddet bör användas varje gång för att motverka skador och det förvaras smidigt ovanpå mandolinens knivblad när den ska plockas undan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Plädar

Plädar från hemtex

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Iittala

Se alla produkter