Sidan innehåller annonslänkar

Electrolux Wa51-303gy Well A5 Luftrenare - Grå

Beställ Electrolux Wa51-303gy Well A5 Luftrenare - Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Electrolux Wa51-303gy Well A5 Luftrenare - Grå inom kategorin Luftrenare.

Produktinformation

Luftrenare Well A5 i modern design smälter in i sovrummet lika väl som i andra rum i ditt hem. Kan placeras på golvet eller monteras på väggen för att spara golvutrymme.

Filtrerar 315 m3 luft/h, rekommenderad yta ca 66m2 (sv Boverket) 25m2 (US AHAM). Partikelsensor mäter luftkvaliteten (PM 2,5) inomhus och anpassar automatiskt luftflödet.

Ljussensor. WIFI uppkoppling, via Wellbeingappen får du information om luftkvalitet samt filterstatus.

Se gärna också

Xiaomi Smartmi Air Purifier P1 Black Luftrenare - Svart

Smartmi Air Purifier P1 är en kraftfull luftrenare som rengör luften i hemmet på bara någon minut. Med en filtrering på 99,9% tar Air Purifier P1 bort allt från pollen, bakterier och andra skadliga ämnen från luften. Med en smidig LED HD display håller du enkelt koll på luftens tillstånd och kvalité. Viktiga specifikationer True HEPA filter Kompatibel med röstassistenter (Apple, google och Alexa) Tystlåten Lämpar sig väl för allergikänsliga grupper, barn och äldre Smartmi Air purifier P1 har en stilren design med ett stabilt utflöde. Dess högeffektiva reningsprocess skapas med hjälp av True HEPA filter – ett högkvalitativt filtermaterial som renar inomhusluften utan problem. Luftrenaren är tystlåten och funkar alldeles utmärkt att använda under nattetid, dess skandinaviska design gör att den smälter in i sin omgivning. Filtrering Air Purifier P1använder sig utav HEPA filter som är ett luftfilter som renar luften från oönskade partiklar. Filtreringskapaciteten är 99,9%, vilket innebär att den filtrerar bort majoriteten av de partiklar som man inte vill ha i sin omgivning. Den kraftfulla egenskapen hos HEPA möjliggör att den upptäcker små allergena partiklar som går under kategorin PM10, den identifierar även minimala PM2.5 partiklar som innebär osynliga rökdofter/lukter - allt för att säkerhetsställa en hälsosam andning. Röstassistenter Air purifier P1 är utrustad med smarta funktioner, luftrenaren är kompatibel med Apple, Alexa, Google samt smartmis egna röstassistent. Denna funktion gör det enkelt att ge direktiv till Air Purifier P1angående inställningar och funderingar kring luftkvalité. Tystlåten Luftrenaren arbetar i tystnad, med 19dB som minsta ljudkapacitet möjliggör Air Purifier P1 att du kan bli försedd med frisk och ren luft under nattetid. Trots dess tysta ljudnivå skapar luftrenaren ett stabilt utflöde med ren luft. Luftrenaren som passar i alla hem Med en stilrendesign och ett kraftfullt utflöde av ren luft passar Air Purifier P1 i de flesta hem. Med egenskaper som att rensa luften från farliga och ohälsosamma partiklar är den att rekommendera för allergikänsliga grupper, barn och äldre.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Elscootrar  Elsparkcyklar

Elscootrar Elsparkcyklar från Xiaomi

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter
Sous vide

Sous vide från Anova

Se alla produkter