Sidan innehåller annonslänkar
Balkonbar

Furu Natural Rectangular High

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Furu Natural Rectangular High på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Furu Natural Rectangular High inom kategorin Loungemöbler.

Läs mer...
Kategori: Loungemöbler
Artikelnummer: 10250703
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Siemens

Se alla produkter
Handhållna steamers

Handhållna steamers från Philips

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Astro

Astro kan syfta på: Astro- – ett prefix i svenska, se Lista över prefix i svenskan Astro (musikgrupp) – ett sydkoreanskt pojkband bildat år 2015 av Fantagio Astrokemi – studiet av förekomst av och reaktioner för grundämnen och molekyler i universum Astrologi – är konsten att av himlakropparnas rörelser och inbördes ställningar dra slutsatser om människors öden Astro Boy – en tecknad långfilm av IMAGI Studios från 2009 Astro de Plata (?–), en mexikansk före detta luchador

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Uppsugna partiklar hamnar i en dammsugarpåse eller annan behållare i dammsugaren, som beroende på modell antingen kan bytas ut eller tömmas och återanvändas när den blir full.