House Doctor

House Doctor - Move Ljusstake 6 ljus Mässing

1109 kr 787 kr-29%
Kontrollera pris

Köp nu

Move från House Doctor är en vacker ljusstake med en skulptural look med plats för sex ljus. Ljusstaken är gjord av mässing som ger ljusstaken en modern och rigorös touch. Använd ljusstaken som ett vackert designobjekt på matbordet eller i vardagsrummet - med eller utan ljus.


Jämför produkt House Doctor - Move Ljusstake 6 ljus Mässing online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Move Ljusstake 6 ljus Mässing i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Kategori: Ljusstakar
Artikelnummer: 103451
Visa fler

Från kunskapsbanken

60

60 (LX) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.