Sidan innehåller annonslänkar
House Doctor

House Doctor - Ova Lykta 13,5 cm

279 kr 209 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

En lykta som heter Ova. Gjord i rotting och skapar en mysig stämning och hemtrevnad i hemmet. Att inreda med naturens material ger en rofylld känsla och skön atmosfär. Innehåller en glascylinder som passar för värmeljus, du kan även använda ett blockljus i smalare modell. Handtaget i metall gör lampan enkel att förflytta. Från danska familjeföretaget House Doctor. Kombinera gärna med andra lyktor och ljushållare för mera ljus och mys i mörkret.


Jämför produkt House Doctor - Ova Lykta 13,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten House Doctor - Ova Lykta 13,5 cm i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Kategori: Ljuslyktor
Artikelnummer: 118795
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.

Lyktan

Lyktan kan syfta på: Lyktan, Strängnäs – den gamla biskopsgården i Strängnäs, som är ett byggnadsminne Lyktan (Gröna Lund) – en åkattraktion på Gröna Lund i Stockholm