Sidan innehåller annonslänkar

Adhoc - Tuto Värmeljushållare 16x6 cm

-25%

Beställ Adhoc - Tuto Värmeljushållare 16x6 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adhoc - Tuto Värmeljushållare 16x6 cm inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Värmeljushållare från AdHoc. Perfekt till kaffe eller tekannan för hålla värmen.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Lykta In The Woods Ø 9 cm

En liten och vacker lykta med muminmotiv från Muurla.

En väldigt fin handblåst värmeljushållare från Muurla som även kan användas som en mindre skål för till exempel oliver, julgodis eller annat snacks. Ljuslyktan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta vintriga mumin-motiv vid namn ”In the Woods” där Mumintrollet, Snorkfröken, Lilla My och Hattifnattarna finns avbildade.

Glaslyktan In the woods från Muurla är handtillverkad av blyfritt glas och är 8 cm hög och 9 cm i diameter. Använd den som ljuslykta för värmeljus eller som serveringsskål. Hur du än använder den lyser den upp vintermörkret med sin vackra design och form.

Den matchar fint övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även tillsammans med muminmuggar och andra saker med mumin som finns att köpa på Cervera!

Läs mer