Sidan innehåller annonslänkar

Adhoc - Limbo Värmeljushållare 16x5 cm

-25%

Jämför produkt Adhoc - Limbo Värmeljushållare 16x5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adhoc - Limbo Värmeljushållare 16x5 cm i kategorin Ljuslyktor här hos oss.

Se gärna också

Rig-Tig - Viva Hurricane Ljuslykta Amber

Ljuslyktan VIVA från danska RIG-TIGs Hurricane-serie i tonat glas med en höjd på 16,5 cm och en bas som mäter 10,5 cm i diameter.

Ljuslyktan VIVA i glas är ett perfekt tillägg till bordet på din uteplats och höjer mysfaktorn exponentiellt under varma sommarkvällar som gärna spenderas utomhus. VIVA har designats av den italienska designern Viviana Degrandi – därav namnet – för RIG-TIG med inspiration tagen från italiensk natur och glaskonst, och finns i modellerna Smoke, Amber och Ocean. Ljuslyktan gör sig lika bra inomhus som utomhus tack vare sin simpla men ändå iögonfallande design, och den tar enkelt strålkastarljuset i vilken miljö den än placeras. VIVA använder sig av ljus som drivs av 100% vegetabilisk olja, och dessa köpes separat. VIVA-ljuslyktan har en höjd på 16,5 cm med en bas som mäter 10,5 cm i diameter.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Läs mer