Sidan innehåller annonslänkar
Paradisverkstaden

Fröhus Ljuslykta Rund Blush

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Fröhus Ljuslykta Rund Blush på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fröhus Ljuslykta Rund Blush inom kategorin Ljuslyktor Ljusfat.

Läs mer...
Kategori: Ljuslyktor Ljusfat
Artikelnummer: 10258041
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Scanpan

Se alla produkter
Fat serviser

Fat serviser från Cult Design

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows