Sidan innehåller annonslänkar
Paradisverkstaden

Fröhus Ljuslykta Hög Rökgrå

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Fröhus Ljuslykta Hög Rökgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fröhus Ljuslykta Hög Rökgrå i kategorin Ljuslyktor Ljusfat här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljuslyktor Ljusfat
Artikelnummer: 10258171
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Exxent

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Hoover

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Raclette

Raclette (jämför franska racler, ’skrapa, skava’) är en maträtt och en halvhård, saltad ost gjord på komjölk.

Fondue

Fondue är en schweizisk nationalrätt som består av vitt vin och smält ost, i vilken brödbitar doppas. Namnet härstammar från det franska verbet fondre vilket betyder smälta. Folksägnen säger att schweiziska herdar hittade på den. Man samlades kring en gryta, caquelon och där doppade var och en sina brödbitar. Ost, vin och bröd var ju förhållandevis billiga ingredienser, och därtill räckte det med en kastrull och en eldslåga för att smälta osten med vinet och doppa brödet. Enligt traditionen får man ett straff om man tappar brödbiten i pannan/grytan. En kvinna som tappar en brödbit ska kyssa mannen till vänster om henne, medan en man förväntas köpa en flaska vin till sällskapet.