Sidan innehåller annonslänkar
Brabantia

Gaständare Rosa

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Gaständare Rosa online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gaständare Rosa i kategorin Ljus här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ljus
Artikelnummer: 10202904
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Philips

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Eledea

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skötbord

Skötbord är en bordsliknande yta som används vid skötsel av barn. För spädbarn används det både för att byta blöja och för att torka och klä på barnet efter bad. För större barn används skötbordet främst vid blöjbyten och vid påsättning av nattblöjan. Skötbord finns i flera olika modeller. Några exempel: badkarsskötbord som placeras ovanpå badkaret, golvskötbord som är fristående på golv, väggskötbord som är fastskruvat i väggen och sängskötbord som ställs ovanpå barnsängen. Det finns även hopfällbara "skötbord", skötytor, av enklare resemodell. På förskolor används ofta skötbord vid blöjbyten. Anledningen är att det skonar personalens ryggar, eftersom skötbordet kan justeras i höjdled och eftersom det brukar finnas en stege som gör att barnet själv kan klättra upp på skötbordet. För större funktionshindrade barn som använder blöja kan det vara svårt att hitta ett passande skötbord på marknaden.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.