Sidan innehåller annonslänkar

Eledea - Värmeljus LED 3,85x2 cm 4-pack Off-white

Beställ Eledea - Värmeljus LED 3,85x2 cm 4-pack Off-white på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eledea - Värmeljus LED 3,85x2 cm 4-pack Off-white inom kategorin LED ljus.

Produktinformation

4-pack LED-värmeljus från Eledea. Den mjukt flimrande och levande flamman är mycket verklighetstrogen och ger en mysig stämning i hemmet, på hotellet eller restaurangen.

Dessa LED-ljus garanterar en rökfri och ren luft i omgivningen. Ett mycket bra val för restauranger eftersom de sparar kostnader och förbättrar inomhusluften, på grund av att de inte frisätter skadliga kemikalier på samma sätt som vanliga vaxljus.

Eledea LED-ljus är säkra att bära och flytta på, eftersom de inte blir varma - ett säkert val för familjen, eller i hemmet där det finns husdjur. Ställ gärna flera tillsammans för att skapa en vacker och inbjudande atmosfär i alla slags miljöer.Eledea LED-ljus finns som kronljus, värmeljus och pelarljus.

En fjärrkontroll kan köpas till separat, för att styra ljusen med en enkel knapptryckning. (OBS Fjärrkontroll till LED-ljus från Uyuni Lighting fungerar ej till dessa ljus).

Produkter från kända varumärken
Våffeljärn

Våffeljärn från Cloer

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Orrefors

Se alla produkter
Induktionsspisar

Induktionsspisar från Gram

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Eva Solo

Se alla produkter