Sidan innehåller annonslänkar

Eledea - Pelarljus LED 7x12,5 cm Off-white

Beställ Eledea - Pelarljus LED 7x12,5 cm Off-white på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eledea - Pelarljus LED 7x12,5 cm Off-white inom kategorin LED ljus.

Produktinformation

Skapa stämning i höstmörkret med LED-ljus från Eledea. Den mjukt flimrande och levande flamman är mycket verklighetstrogen och ger en mysig stämning i hemmet, på hotellet eller restaurangen.

Detta LED-ljus garanterar en rökfri och ren luft i omgivningen. Ett mycket bra val för restauranger eftersom de sparar kostnader och förbättrar inomhusluften, på grund av att de inte frisätter skadliga kemikalier på samma sätt som vanliga vaxljus.

Eledea LED-ljus är säkra att bära och flytta på, eftersom de inte blir varma - ett säkert val för familjen, eller i hemmet där det finns husdjur. Ställ gärna flera tillsammans för att skapa en vacker och inbjudande atmosfär i alla slags miljöer.Eledea LED-ljus finns som kronljus, värmeljus och pelarljus.

En fjärrkontroll kan köpas till separat, för att styra ljusen med en enkel knapptryckning. (OBS Fjärrkontroll till LED-ljus från Uyuni Lighting fungerar ej till dessa ljus).

Produkter från kända varumärken
Barset

Barset från Modern House

Se alla produkter
Diskborstar  Tvålpumpar

Diskborstar Tvålpumpar från Umbra

Se alla produkter
Serveringsbestick

Serveringsbestick från Afroart

Se alla produkter
Beredningsskålset

Beredningsskålset från Joseph Joseph

Se alla produkter