Sidan innehåller annonslänkar

Eledea - Kronljus LED 2,5x20 cm 2-pack Off-white

Beställ Eledea - Kronljus LED 2,5x20 cm 2-pack Off-white på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eledea - Kronljus LED 2,5x20 cm 2-pack Off-white inom kategorin LED ljus.

Produktinformation

2-pack LED-kronljus från Eledea. Den mjukt flimrande och levande flamman är mycket verklighetstrogen och ger en mysig stämning i hemmet, på hotellet eller restaurangen.

Dessa LED-ljus garanterar en rökfri och ren luft i omgivningen. Ett mycket bra val för restauranger eftersom de sparar kostnader och förbättrar inomhusluften, på grund av att de inte frisätter skadliga kemikalier på samma sätt som vanliga vaxljus.

Eledea LED-ljus är säkra att bära och flytta på, eftersom de inte blir varma - ett säkert val för familjen, eller i hemmet där det finns husdjur. Ställ gärna flera tillsammans för att skapa en vacker och inbjudande atmosfär i alla slags miljöer.Eledea LED-ljus finns som kronljus, värmeljus och pelarljus.

En fjärrkontroll kan köpas till separat, för att styra ljusen med en enkel knapptryckning. (OBS Fjärrkontroll till LED-ljus från Uyuni Lighting fungerar ej till dessa ljus).

Produkter från kända varumärken
Frontmatade tvättmaskiner

Frontmatade tvättmaskiner från Bauknecht

Se alla produkter
Hårklippare

Hårklippare från Panasonic

Se alla produkter
Mokabryggare

Mokabryggare från Kinto

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Kosta Boda

Se alla produkter